Bodiscsaba Alapito

Bódis Csaba

Természetgyógyász • Életmód tanácsadó és terapeuta • Masszázs terapeuta

Amiben segíteni tudok

Bemutatkozás

A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát, mint kutató laboratóriumi analitikus. Amit mindig is hiányoltam a nyugati orvoslás szellemiségében, az a teljes embert néző, holisztikus életszemlélet, mely a különböző ősi kultúrák gyógyító hozzáállásából sohasem hiányozhatott. (pl. Hagyományos Kínai Orvoslás, Indiai Ayurveda)

14 éves koromban egy betegségem miatt kezdtem el nyomatékosabban foglalkozni a gyógynövények csodálatos gyógyító erejével, és ez indított el azon az úton, amin jelenleg is járok. Saját öngyógyító és önfejlesztő utam során volt szerencsém rengeteg alternatív terápiával és terapeutával megismerkednem.

Tanulmányaim és tapasztalatszerző utam során ami a legszembetűnőbb volt a keleti kúltúrák gyógyító filozófiájában, hogy sohasem kritizálták a hagyományos nyugati orvoslás felfedezéseit, vívmányait, sőt kéz a kézben egymást kiegészítve fejlődtek, hogy minél pontosabban, precízebben tudjanak segíteni az embereken. Az egyetem elvégzése után sikeres természetgyógyász vizsgát tettem, életmód tanácsadó és terapeuta szakon. Jelenleg Bocskaikertben élek csodálatos feleségemmel és 2 gyönyörű gyermekemmel.

Szívesen segítek ha testi, lelki problémád van!

Bővebb információért, időpontért HÍVJ a :

 +36703612511 -es telefonszámon, vagy ÍRJ üzenetet elérhetőségeim valamelyikén!

 

 

Az alábbi kezelésekkel és tanácsadással várlak:

Várlak szeretettel, ha úgy érzed elakadtál, ha úgy érzed támogatásra, segítségre, vagy tanácsra van szükséged. Nagyon szivesen segítek, ha változtatni szeretnél az életeden. Különböző masszázs technikák alkalmazásával és terápiás beszélgetés formájában segítem a hozzám fordulókat, hogy elérjék életük bizonyos céljait, melyek megvalósítása során nehézségekbe, vagy akadályokba ütköztek. Masszázs terápiáim során fizikai oldalról közelítjük a különböző problémák gyökerét, míg a terápiás beszélgetés során a problémák lelki okait tárjuk és oldjuk fel a pácienssel közösen.

A nálam igénybe vehető szolgáltatások:

Szakmai ismereteim, tanulmányaim

 

Bejelentkezés, kapcsolat, bővebb információ:

Hozzászólások