Szluha B Lint Alapito

Szluha Bálint

marketing szakértő, szövegíró, üzleti tanácsadó

Amiben segíteni tudok

Bemutatkozás

Gyermekkorom óta vonzanak az emberek, a döntéseik és a gondolkodásuk mibenléte, megismerni a vágyak és az ösztönzés lélektanát.

Már diákként beszippantott a digitális média világa, tanulmányaim és hobbim révén a grafikai tervezés és az informatikai fejlesztések, adatbázis kezelés területén is tapasztalatot szerezhettem, melyet ma szerencsésen hasznosíthatok, hiszen napjaink marketingje nem egy terület, hanem egy komplex ismeretet igénylő startégia.

Dolgoztam már a KKV szektorban főállású marketingesként, ügynökségi oldalon szövegíróként, komplex reklámkampányok megálmodójaként, alkmaztam már kiskereskedelmi és nagykereskedelmi online és offline marketing eszközöket, részese lehettem több neves márka hazai piacra vezetésének, importőri marketing tevékenység kialakításának.

Egy ideig - eltávolodva fő szakterületemtől - üzleti tervezéssel foglalkoztam. Egy vezető sportmárkának a termékmenedzsereként fitness létesítmények szakmai, üzleti és pénzügyi tervezése volt a feladatom. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék komplex, mindenre kiterjedő üzleti és marketing koncepciók megtervezésével foglalkozni.

Ez a látásmód és misszió amit a Gyógyulj Természetesen Mozgalomban is megvalósítunk:
"Egy lehetőséget, mely összefogja az adott terület üzleti eszközeit és bebizonyítja, hogy a professzionális marketing mindenki számára elérhető."

Az alábbi kezelésekkel és tanácsadással várlak:

Felmerült benned, hogy a pácienseiddel foglalkoznál, azzal keresel pénzt, mégis mennyi feladat van a pénzkeresésen kívül? Túl összetett, túl bonyolult egy vállalkozást működtetni és szükséged lenne segítségre, vagy van elképzelésed, csak megosztanád valakivel, aki támaszt és megerősítést ad?

 

Marketingesként és üzleti tanácsadóként segíthetek hirdetéseid kialakításában, átadhatom mindazt a látásmódot és tudást, amivel idővel magad is nem csak megtervezheted, de ki is vitelezheted saját marketing tevékenységed. Bevezetlek a statisztikák világába, megmutatom, hogy tudod vállalkozásodat tudatosan vezetni, amik segítségével üzleted tervezhetővé és átláthatóvá válik.

 

Csapatom a Gyógyulj Természetesen Portált fejesztő Goweb.hu, az oldalhoz kapcsolódóan számos kiegészítő szolgáltatást nyújt, de egyedi elképzelések megvalósítására is nyitottak vagyunk.

A nálam igénybe vehető szolgáltatások:

Szakmai ismereteim, tanulmányaim

Bejelentkezés, kapcsolat, bővebb információ:

Telefon: +36706222289
Honlap: www.goweb.hu

Hozzászólások